acampada

tota la info

La nostra zona d’acampada està dotada dels serveis necessaris per a una estada confortable i tranquil·la: seguretat, ombra, lavabos, dutxes, punts de càrrega mòbil , foodtrucks i barra 24h. Està situada a només 7 minuts caminant del recinte del festival. Està creuant l’Avinguda Parlament de Catalunya. Fes click aquí per veure el recorregut per arribar-hi des del festival.

Pots adquirir tickets individuals per nit, pel cap de setmana (divendres + dissabte) o el pack abonament acampada que inclou les 4 nits.

Tant l’accés a la zona d’acampada com el pagament a les barres i als foodtrucks es farà mitjançant la polsera electrònica. 

Presenta el teu ticket d’acampada a taquilles i l’introduiran a la teva polsera electrònica. 

IMPORTANT! Cal passar la polsera per la màquina que tindrà el personal d’accessos de la porta tant al entrar com al sortir!

És totalment indispensable per accedir a la zona d’acampada. Està totalment prohibit accedir a aquest recinte sense la polsera pertinent.

La zona d’acampada obrirà les portes el dijous 4 d’agost a les 13:00h i finalitzaran els serveis el dilluns 8 d’agost a les 11h del migdia. 

Els horaris d’accés i sortida de la zona d’acampada son:

  • Abonaments d’un dia: Podreu accedir a la zona d’acampada a partir de les 12h del migdia del dia que entreu, excepte dijous que obrirem portes a les 13h, i restar-hi fins les 12h del migdia del dia següent.
  • Abonament de cap de setmana: Tindreu accés des de divendres a les 12h del migdia fins al diumenge a la mateixa hora.
  • Abonament 4 dies: Podreu entrar al recinte d’acampada a partir de dijous a les 12h del migdia i haureu d’abandonar l’espai com a màxim el dilluns a les 11h del migdia.
S’assignarà per ordre d’arribada. Cada tiquet dóna accés una persona i com a màxim la possibilitat d’ocupar l’espai d’una tenda doble. 

Si. Tot i així i per facilitar-vos l’estada, dins del recinte d’acampada hi trobareu barres obertes 24h on hi trobareu també packs botellón i packs mescla i foodtrucks, també opcions vegetarianes, veganes i celíaques.

No està permès entrar amb cap envàs de vidre degut a l’alt risc d’incendis.

Tampoc està permès l’entrada de fogonets portàtils per cuinar de cap mena de tipus, ja sigui elèctric o de gas, ni qualsevol tipus de llum accionada per productes inflamables (ex. LumoGas).

Sabem que moltes veniu amb les vostres furgos, caravanes o campers.  Adquirint els tickets d’acampada podreu gaudir de tots els serveis que ofereix el recinte i accedir per aparcar a la zona que tindrem reservada per vosaltres fins a exhaurir l’espai. Els tickets de l’acampada són per persona. Avisem que la zona reservada  no té ombra i que l’espai és limitat, per això us recomanem arribar aviat per tal d’assegurar-vos lloc.
 
Podeu bescanviar la vostra entrada per la polsera electrònica a la mateixa zona d’acampada sense passar per taquilles cada dia de 12h del migdia a 21h del vespre. Fora d’aquests horaris haureu de passar primer per les taquilles de la zona de concerts.