ARTISTES dijous

festiuet 2022

zoo

zoo

Ara sí. Zoo encapçalarà el cartell del Festiuet 2022. Quin plaer tenir-los a casa! Pesen els segons, que cauen a plom fins a que els tindrem al escenari, pero en res ho arreglerant tot i rodarem nosaltres amb el mon! 
 

desakato

desakato

A aquests asturians no els calen gaire presentacions… Són Desakato i ja són com germans! Aquestes bèsties tornen al Festiuet per posar l’accent descarat i la tota la canya. La platja de Sant Salvador es quedarà petita! Fuego! 

BUHOS

buhos

Buhos també ens ha trobat a faltar i es sumen a la que muntarem aquest agost. Ells són sinònim de festa i ho sabem tots. Com sempre ens faran vibrar ben alt. Ready per viure la nit com si se’ns acabés el món? 

ebri
knight

Rebel·lia, festa i música Folk defineixen a la perfecció als Ebri Knight. Els del Maresme tornen al Festiuet un cop més amb l’intenció de donar molta Guerrilla. Seguim aquí aguantant,⁣ per la supervivència, la fera ha despertat.⁣

cactus

Des de les comarques centrals del País Valencià, Cactus amb la seva renovada posada en escena i un treball amb el qual ens porten tantes noves històries. Música urbana per no parar de moure el body.

dj ogt

Tothom ha acabat marcant-se les ballaruques més que èpiques amb DJ OGT. El dj reusenc ha actuat en gran part dels festivals i festes major del país, sempre repassant els millors temazos de l’actualitat i de ben segur que no ens deixarà indiferents.