ARTISTES dissabte

festiuet 2022

Los chikos
del maíz

Al feixisme no se’l discuteix, se’l combat. Los Chikos del Maíz sempre en territori Comanche, sempre ensenyant les dents. Toni i Nega a l’escenari és sinònim de subidón i entranyes remogudes. Amb el seu rap farem un viatge Interestelar a lo David Simon! 

CIUDAD
JARA

Volvió su voz y la pandèmia no ens va deixar gaudir del seu retorn. Aquest Festiuet si que farem l’esperat viatge de cinema i passarem per Dónde nace el infierno, una ciutat on s’aixeca el puny… i amb una platja espectacular: la nostra.

GREEN
VALLEY

Amb el bon rotllisme que els caracteritza, a ritme de reggae y dancehall, Green Valley ens portarà la Llave Maestra per gaudir al màxim del sol, la festa i la vida! Déjate llevar que al Festiuet volveremos a brindar por la amistad! 

dubioza
kolektiv

Dubioza Kolektiv, banda bosniana reconeguda internacionalment per la llarga trajectòria de compromís social i les seves lletres crítiques. Un plaer tenir-los a casa. La ballarem fort amb el seu mestissatge de hip-hop, reggae, dub, rock i folklore.

tremenda
jauría

Des de Madrid amb el seu dembow particular, Tremenda Jauría no para de sorprendre i vénen amb un disc nou sota el braç. Hay que seguir bailando i vindràn a presentar “Todxs Igual”. Vamos a darle más Cayena como Átomos caoticos.

el niño de
la hipoteca

Podriem dir que ell és la versió més cuqui del punk. El Niño de la Hipoteca i les seves lletres profundes i divertides ens tenen el cor robat. Estem segur que ens portarà A un Palmo de la Gloria aquest Festiuet.

anier

anier

Anier és una la rapera barcelonina que està donant brillantor, rotunditat, traïdoria, atreviment, soroll i fúria a la història del Hip-Hop nacional. Visitarà per primer cop el Festiuet i ho farà presentant el seu nou disc “Alas de Metal” .

la sra
tomasa

Es pot dir que La Sra. Tomasa son un grup “Alegre pero Peligroso”? Doncs així s’anomena el seu últim disc i és que el grup de Montcada té un directe en el qual hi trobaràs des de ritmes salseros a reggae, funk o rap…

pupil·les

“Tot i res” és el nou disc que ens vindran a presentar Pupil·les. És sempre un plaer comptar amb elles! El grup de rap en valencià tornarà a trepitjar l’escenari del Festiuet i ho farà amb les seves lletres festives, reivindicatives i feministes!

dj plan b

dj plan b

One, Two, Three! Dj Plan B serà un dels encarregats de tancar una de les nits del Festiuet! Ja té a punt la seva sessió de Real Djing i amb ell posaren la cirereta i acabarem la festa por todo lo alto i ho saps. Come On!⁣