ARTISTES diumenge

festiuet 2022

SFDK

SFDK

SFDK vénen sin miedo a vivir i amb tota la intenció de curar-nos la Cardioempatía. Des de Sevilla amb el flow que els caracteritza, els seus compassos afilats sempre memorables i, fins i tot pastillitas chicas! 

doctor
prats

Massa bé, massa bé que Doctor Prats hi serà també. Poc a poc farà que es pari el món, arrambats al cantó bo. Amb ells seguirem ballant fins que perdrem la noció del temps! El Doctor ja està aquí i no veiem l’hora de ballar-los!

la fúmiga

Havia de passar… Des de València a ritme tropical i amb les barbes perfectes com sempre. La música no para fins que la nit s’acaba! Vindran al Festiuet i ens portaran Fotosíntesi i altres temazos. Tu, jo i La Fúmiga cremant el Festiuet!⁣⁣

Lendakaris
muertos

Prepara el bambú que vénen els pandes. Són Lendakaris Muertos i són sinònim de punktralla.⁣ Des d’Iruña i la mala llet de sempre, vénen a menjar-se l’escenari. Han convidat a Miguel Bosé i Los veteranos de la Kale Borroka i la cosa promet.

crim

crim

Des de Tarragona, Crim amb les seves lletres enverinades i punyents. Són Patrimoni Mundial del punkrock en català. Els ja referents del gènere per excel·lència vindran a sacsejar el Festiuet 2022. Flames, fum, llengua afilada i molta canya! 

smoking
souls

Smoking Souls ens portaran La Cura a tots els mals. I és que quan els de Pego pugen a l’escenari, ja se sap… Comença L’Incendi! Ens hi deixarem l’ànima al seu concert i ens faran sentir immortals. Ja està aquí La Revolta!

los de
marras

¡Peligro esperanza! Rendirse nunca fue una opción y Los de Marras ho saben de molt bé! Aquest any els tindrem al Festiuet siempre flipando con el cielo y sus colores y nosaltres amb ells. ¡Cómo nos pone el ruido!

jazzwoman

Jazzwoman és pura actitud. Quan puja l’escenari s’ho emporta tot per davant. Vindrà a revolucionar el Festiuet amb el seu disc Atlantis i festa de la bona pa tu cuerper! Que se note las mujeres damos mucha guerra! 

roba estesa

Roba Estesa fusiona les músiques urbanes i festives amb la instrumentació i melodies folk. Les tarragonines ens presentaran el seu nou treball “Rosa Permanent” on reforcen encara més el seu missatge social i feminista.

lo puto cat

Lo Puto Cat és un puto perversor de clàssics, un puto terrorista musical, però en el fons és adorable. Un individu que estima la música que es fa a casa nostra. Amb ell i l’estil que el caracteritza tancarem una de les nits del Festiuet!