ARTISTES diumenge

festiuet 2022

SFDK

SFDK

SFDK vénen sin miedo a vivir i amb tota la intenció de curar-nos la Cardioempatía. Des de Sevilla amb el flow que els caracteritza, els seus compassos afilats sempre memorables i, fins i tot pastillitas chicas! 

doctor
prats

Massa bé, massa bé que Doctor Prats hi serà també. Poc a poc farà que es pari el món, arrambats al cantó bo. Amb ells seguirem ballant fins que perdrem la noció del temps! El Doctor ja està aquí i no veiem l’hora de ballar-los!

la fúmiga

Havia de passar… Des de València a ritme tropical i amb les barbes perfectes com sempre. La música no para fins que la nit s’acaba! Vindran al Festiuet i ens portaran Fotosíntesi i altres temazos. Tu, jo i La Fúmiga cremant el Festiuet!⁣⁣

Lendakaris
muertos

Prepara el bambú que vénen els pandes. Són Lendakaris Muertos i són sinònim de punktralla.⁣ Des d’Iruña i la mala llet de sempre, vénen a menjar-se l’escenari. Han convidat a Miguel Bosé i Los veteranos de la Kale Borroka i la cosa promet.

crim

crim

Des de Tarragona, Crim amb les seves lletres enverinades i punyents. Són Patrimoni Mundial del punkrock en català. Els ja referents del gènere per excel·lència vindran a sacsejar el Festiuet 2022. Flames, fum, llengua afilada i molta canya! 

smoking
souls

Smoking Souls ens portaran La Cura a tots els mals. I és que quan els de Pego pugen a l’escenari, ja se sap… Comença L’Incendi! Ens hi deixarem l’ànima al seu concert i ens faran sentir immortals. Ja està aquí La Revolta!

los de
marras

¡Peligro esperanza! Rendirse nunca fue una opción y Los de Marras ho saben de molt bé! Aquest any els tindrem al Festiuet siempre flipando con el cielo y sus colores y nosaltres amb ells. ¡Cómo nos pone el ruido!

jazzwoman

Jazzwoman és pura actitud. Quan puja l’escenari s’ho emporta tot per davant. Vindrà a revolucionar el Festiuet amb el seu disc Atlantis i festa de la bona pa tu cuerper! Que se note las mujeres damos mucha guerra! 

nativa

Quan un projecte amb tant de talent com La Raíz s’atura durant un temps, sorgeixen grups com Nativa, una banda amb un directe super potent que ens farà ballar com mai amb temazos com Rua Na Selva o Balas de Cristal.

lo puto cat

Lo Puto Cat és un puto perversor de clàssics, un puto terrorista musical, però en el fons és adorable. Un individu que estima la música que es fa a casa nostra. Amb ell i l’estil que el caracteritza tancarem una de les nits del Festiuet!