ARTISTES divendres

festiuet 2022

rulo y la
contrabanda

P’aquí p’allá i triomfa allá on va. Celebra els seus 25 anys als escenaris amb la gira Noches de fuga y contrabando que inclourà repertori de la mítica banda La Fuga. Cita obligada amb Rulo al Festiuet, serà el primer concert especial de la gira a Catalunya.

Auxili

auxili

Després de 2 anys, Auxili ha tornat a les cançons i als escenaris i ho ha fet por todo lo alto. Són de la família i el Festiuet no podia faltar entre les seves parades! Tenen set de festa i nosaltres més. “Guaret” en bucle. Tornarem a celebrar a contracorrent!

talco

talco

Talco son del Paradise Crew i el seu skapunk creurà fronteres de nou per fer parada al Festiuet. Des de Venècia i amb ganes de conquerir la Platja de Salvador amb pogos i jarana vindràn a fer un bon spettacolo! 

nativa

nativa

Quan un projecte amb tant de talent com La Raíz s’atura durant un temps, sorgeixen grups com Nativa, una banda amb un directe super potent que ens farà ballar com mai amb temazos com Rua Na Selva o Balas de Cristal.    

 

xavi
sarrià

Llegenda viva de la música dels països catalans, Xavi Sarrià sorgeix després d’uns anys de l’aturada d’Obrint Pas I aquest proper Festiuet ens vindran a presentar el seu segon disc “Causa”.

lildami

lildami

En Lildami té poc temps, però tampoc no podia faltar al Festiuet! El referent del trap en català ens convidarà a Cal Damià que també està vora el mar i amb ell ens marcarem un bon viatge en espiral. Deixa’t sorprendre perquè estarà d’estrena!

31 fam

31 fam

31 Fam són 6 joves de 21 anys formen aquesta formació de música urbana, 3 àlbums en només 4 anys s’han convertit en tot un fenòmen en l’actualitat. Els veurem aquest any per primer cop al nostre escenari.

valira

valira

Després de la dissolució del grup La Raíz, Juan Zanza, el guitarrista, s’embarcà en aquest nou projecte com a vocalista i compositor. Valira és com una Supernova que té Algo Invisible, la màgia! i al Festiuet ens la faran sentir tota!

funkiwis

funkiwis

No drama! Que arriba el mambo de la mà de Funkiwis! La banda valenciana de Funk-Rock capaç de barrejar qualsevol estil: Hip-Hop, Reggae, Ska, Punk… els tindrem per primer cop al Festiuet. A punt per deixar-te portar?

habla de mi
en presente

Habla de mí en presente és un col·lectiu musical que adora  barrejar estils. En les seves cançons hi trobem de Techno a Rumba. Ens presentaran el seu primer disc Vivir más amb el que es volen convertir en un dels grups revelació de l’any!

monka

monka

Rei del Drum and BassMonka és un dels referents del Real Djing del nostre país. Només l’hi calen dos plats per punxar-nos els millors remixs de l’escena electrònica actual. Preparats per la sessió mes canyera?