FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

entrades

– Les entrades no són nominatives, per tant, no fa cal que siguis tu personalment qui l’ha adquirit per poder accedir al recinte. No passa res si no coincideix el nom de l’entrada amb el teu. 
 
– Vés amb compte a l’hora de fer fotos de la teva entrada i penjar-la a les Xarxes Socials. Cobreix sempre el codi QR ja quepodrien duplicar-la i et quedaries sense poder entrar.
 
– No adquireixis la teva entrada fora dels punts de venta oficials. Fer-ho pot comportar que no sigui vàlida i l’organització no es farà responsable d’aquestes.
 
– Porta documentació que t’identifiqui: DNI, Passaport o Carnet de Conduir. Te la poden demanar a l’entrada.

Les entrades anticipades, és a dir online, es podran comprar fins el mateix dissabte 9 d’abril a les 14h. 

– A partir de dissabte 9 d’Abril a les 15:00h s’obriran les taquilles del festival per tal que puguis validar la teva entrada, allí et col·locaran la polsera electrònica que t’acreditarà com assistent de l’Spring Break.
 
– Les entrades es poden validar en format físic (impreses en paper) o format digital (desde qualsevol dispositiu mòbil). Recomanem la opció ecològica i que ho porteu en format digital.

taquilles

Les taquilles del festival s’obriran dissabte 9 d’abril a les 15:00h del migdia fins a la 03:00h de la nit.

Sí, podràs adquirir entrades fins a fi d’existències si no s’han exhaurit abans.

Menors

Si ets menor d’edat (menor de 18 anys) podràs accedir amb algunes obligacions i en cas de no ser respectades, et serà denegada l’entrada al recinte:
 
– Els menors de 12 anys entraran de forma gratuïta al recinte acompanyats del pare/mare/tutor legal a més d’entregar el document d’autorització signat. 
 
– Els menors de 13, 14 i 15 anys, havent pagat l’entrada, podran accedir al recinte amb el document d’autorització signat, a més d’anar acompanyats del pare/mare/tutor legal.
 
– Els menors de 16 i 17 anys, havent pagat la seva entrada, podran accedir al recinte sempre que hi portin signat el document d’autorització i una fotocòpia del DNI de la Mare / Pare o Tutor legal.
Les autoritzacions es poden descarregar a l’apartat de Menors.

POLSERA ELECTRÒNICA

Te l’entregaran i col·locaran a taquilles quan presentis la teva entrada. 

Per una banda, t’identifica com a assistent del festival i per l’altra, et servirà per a pagar qualsevol cosa dins del recinte.

– Vía Online:
Podràs fer la càrrega anticipada de la polsera des de casa abans del festival o durant el festival. Tota la info a l’apartat de Polseres Electròniques.
 
– Amb targeta:
Podràs fer una càrrega de la polsera als punts d’autoservei destinats a Càrrega de Polseres que trobaràs dins del recinte. Només has de disposar de la teva tarjeta de crèdit.
 
– En efectiu:
Podràs fer la càrrega de la polsera amb diners en efectiu a les casetessenyalitzades i destinades a Carrega de Polseres.

Si. A partir del dilluns 11 d’abril i fins el dilluns 18 d’abril a l’apartat de Polseres Electròniques. Necessitaràs el codi que trobareu a la part interior de la polsera electrònica.

RECINTE CONCERTS

La zona de concerts obrirà portes de les 16:00h de la tarda a les 07:00h del matí.

No es podrà sortir i tornar a entrar al recinte de 23h a 5h. La resta del temps hi haurà lliure circulació sempre hi quan porteu les polseres d’assistents visibles. 

Demanem extrema responsabilitat i respecte per les veïnes de Cubelles i l’entorn tant pel soroll com pels residus.

Recordeu que no està permès fer consum de begudes alcohòliques a la via pública i que està penalitzat amb sancions.  

Foodtrucks, barres, botigues de merxandatge de grups, Punt Lila i lavabos.Si, hi haurà lliure circulació sempre hi quan porteu les polseres dels abonaments visibles.

 

MENJAR I BEURE

Al recinte del concerts no està permès l’entrada de menjar (excepte aliments justificats per intolerancies o prescripcions mèdiques).
Al recinte hi trobareu foodtrucks amb diferents opcions (pizzes, pasta, crepes i  entrepans) i hi haurà opció vegetariana, vegana i celíaca).
 
Està totalment prohibida l’entrada de begudes alcohòliques o refrescs en qualsevol tipus d’envàs. 

Si, al recinte hi podreu trobar també birra sense alcohol i sense gluten.

TRANSPORT PÚBLIC

Si, hi ha línies tant de bus com de tren que comuniquen cada mitja hora amb Barcelona i Tarragona, però també amb altres ciutats com Vilanova o el Vendrell. Consulta tota la info a l’apartat Com Arribar. 
El recinte de l’Spring Break està ubicat a 3 minuts de la Platja de les Salines i ben aprop del Skate Park. Els carrers que delimiten la zona de concerts són C/Ramón Llull i la Rambla General Josep Moragues. Podeu consultar la ubicació exacte aquí. 
 
Hi haurà disponible un servei de trenet urbà per a desplaçar-se de l’Estació de Renfe de Cubelles fins al recinte del festival de 15h (per confirmar) a 21h del dissabte i un minibus de les 5:30 a les 8:30 del matí del diumenge que farà la mateixa connexió. Els dos gratuïts. També hi haurà disponible un servei reforçat de taxis que trobareu a la mateixa Estació de RENFE. 

VEHICLE PROPI

La localitat de Cubelles està situada a uns 55 minuts de Barcelona i a 35 minuts de Tarragona. El recinte de l’Spring Break està ubicat a 3 minuts de la Platja de les Salines i ben aprop del Skate Park. Els carrers que delimiten la zona de concerts són C/Ramón Llull i la Rambla General Josep Moragues. Podeu consultar la ubicació exacte aquí. Consulta tota la info a l’apartat Com Arribar. 

Hem creat diferents grups de Telegram per zones geogràfiques on els mateixos assistents del festival us podeu posar en contacte entre vosaltres per compartir viatge i despeses. Uneix-t’hi ja. Els trobaràs aquí. 

Hi haurà dues zones habilitades per aparcar si vens amb vehicle propi (cotxe, furgo, caravana…).

Una situada a 5 minuts del recinte amb entrada al Carrer Rafael Casanova, 32. Veure ubicació.

I, una altra a 10 minuts del recinte situada al final del Carrer de l’Abat Escarré. Veure ubicació.

A part d’aquests 2 parkings, el voltant del recinte hi ha zona blanca. Aparcar no serà un problema!

Si. Podràs instal·lar o aparcar la teva caravana o furgo a les zones habilitades com a Parking. 

OBJECTES PERILLOSOS

– Està totalment prohibit entrar al recinte amb objectes punxants, de cristall, inflamable o qualsevol tipus d’artefacte pirotècnic. A l’entrada es realitzarà un control per la seguretat de tots, per favor, col·labora amb nosaltres en la mesura del possible.
 
– Aquests objectes seran decomissats a l’entrada, identificats i a la sortida podràs recuperar-los (amb el document pertinent que acrediti que és teu).

OBJECTES PERDUTS

Els objectes perduts es recopilaran a les casetes de carrega de polsera i en cas que no es recullin durant el festival, seran portats a la Comissaria de la Policia Local Cubelles (C/ Arles de Tec, s/n – 93 895 01 32).

CIVISME

– Us demanem que en tot moment sigueu respectuosos amb la resta d’assistents al festival, amb l’entorn i amb les instal·lacions.
 
Respecta els veïns, no estem sols a Cubelles. No cal cridar o cantar fora del recinte, ja ho farem als concerts.
 
Respecta la platja, no més plàstic al mar. Ni burilles a la sorra!
 
Feu ús de les papereres i els contenidors de reciclatge que trobareu en diferents punts de l’espai.

PUNT LILA

No entenem els nostres festivals sense un protocol davant d’agressions i no admetem cap actitud intolerant o discriminatòria.

El nostre personal està informat dels passos a seguir per a garantir que l’Spring Break sigui un espai segur per a totis.

Dins del recinte trobareu un un punt informatiu i de prevenció de violència de gènere. Un espai facilitat per l’Ajuntament de Cubelles que es destinarà també a fer l’acompanyament necessari en cas d’agressió.

Atenció personal al mateix punt lila: dissabte de 21h a diumenge a les 6h.

Atenció telefònica: dissabte de 16h a 21h i diumenge de 6h a 7h.