polseres

tota la info

POLSERA ELECTRÒNICA

Te l’entregaran i col·locaran a taquilles quan presentis la teva entrada. 

Per una banda, t’identifica com a assistent del festival i per l’altra, et servirà per a pagar qualsevol cosa dins del recinte.

Des de casa abans del festival de manera online o al mateix festival. 

Recomanem l’opció de càrrega anticipada per estalviar cues.

Per fer la càrrega online segueix els següents passos:
 
1. Registra’t. Fes click a CARREGA LA POLSERA, introdueix les teves dades i confirma el teu compte a través del mail que rebràs.
 
2. Accedeix a la teva àrea inserint el teu mail i la teva password.
 
3. Escull esdeveniment. Tria Festiuet Spring Break.
 
4. Introdueix el codi de la teva polsera. És el que té 40 digits i el trobaràs a la part inferior esquerra del pdf de la teva entrada, damunt d’un codi de barres. 
 
5. Carrega la teva polsera. Tria la xifra que vols carregar i configura la forma de pagament.
 
Amb aquesta opció t’estalviaràs cues i comprovaràs que la teva polsera està ben configurada i preparada per a ser utilitzada.
 
ATENCIÓ! És necessari que la teva targeta o compte bancari tingui activada l’opció de comprar per internet!
 
 
– Amb targeta:
Podràs fer la càrrega de la polsera als punts d’autoservei destinats a Càrrega de Polseres que trobaràs dins del recinte en forma de tòtems. Només has de disposar de la teva targeta de dèbit o crèdit. 
 
– En efectiu:
Podràs fer la càrrega de la polsera amb diners en efectiu a les casetes senyalitzades i destinades a Carrega de Polseres.
 
– Vía Online:
Durant el festival també podràs carregar la teva polsera de manera online escanejant el QR que trobaràs a les barres i a altres punts del festival. 
 
ATENCIÓ! És necessari que la teva targeta o compte bancari tingui activada l’opció de comprar per internet!
 
 
Si. Del dilluns 11 d’abril i fins el dilluns 18 d’abril es pot demanar el retorn dels diners que han quedat a la teva polsera electrònica fent click a RECUPERAR DINERS. Necessitaràs el codi que trobareu a la part interior de la polsera electrònica.