pàrking CAMPERS

ON ens podem instal·lar?

Coma-Ruga és una població de mar i molt concorreguda durant l’agost i sabem que hi ha molta gent que ve amb caravana o furgoneta camperitzada. És per això que hem arribat a un acord per a que l’Ajuntament ens habiliti una zona dividida en dos terrenys al barri de Sant Salvador per poder aparcar i instal·lar-vos durant tot el cap de setmana.

La zona concreta és al xamfrà entre Avinguda Parlament de Catalunya i Carrer Gràcia. Aquí teniu la ubicació exacta aquí. 

Només hi podran aparcar caravanes i furgonetes camperitzades i, en el cas que hi aparqui un turisme o similar (cotxe standard sense camperitzar), serà retirat per la grua.

Serà una zona GRATUÏTA, limitada només a assistents al festival i no caldrà cap tipus d’ acreditació per accedir-hi. Al ser gratuït no hi haurà cap servei extra, només és una zona d’aparcament.

L’aparcament no està massa a prop del festival (a 20 minuts  a peu) però ha estat l’únic lloc viable que ens ha cedit l’Ajuntament. 

Si us quedeu sense lloc, us emplacem a buscar lloc als carrers del poble, i si es fa un parell de voltes sempre s’acaba trobant lloc.