polseres

tota la info

POLSERA ELECTRÒNICA

Te l’entregaran i col·locaran a taquilles quan presentis la teva entrada. 

Per una banda, t’identifica com a assistent del festival i per l’altra, et servirà per a pagar qualsevol cosa dins del recinte dels concerts com de l’acampada.

Des de casa abans del festival de manera online o  al mateix festival.

Recomanem l’opció de càrrega anticipada per estalviar cues.

Amb aquesta opció t’estalviaràs cues i comprovaràs que la teva polsera està ben configurada i preparada per a ser utilitzada. Per fer la càrrega online segueix els següents passos:

1. Fes click a CARREGA LA POLSERA.
 
2. Introdueix el codi de la teva polsera. És el que té 40 digits i el trobaràs a la part inferior esquerra del pdf de la teva entrada de concerts, damunt d’un codi de barres. Si tens ticket d’acampada, assegura’t que estàs utilitzant el codi de la teva entrada de concerts i no el de l’acampada!
 
3. Carrega la teva polsera. Tria la xifra que vols carregar i configura la forma de pagament.
 
IMPORTANT! Vindràs més d’un dia i tens 2 entrades o més de dies diferents (Sense comptar els tickets d’acampada)? Per exemple, per dijous i diumenge? O per dissabte i diumenge? Utilitza l’entrada del primer dia que vinguis per a fer la càrrega online de diners. 
 
APROFITA L’OFERTA! Carrega 60€ i te’n regalarem 10€ si els gastes. O carreguen 120€ i te’n regalarem 20€!
 
ATENCIÓ! És necessari que la teva targeta o compte bancari tingui activada l’opció de comprar per internet!
 
 
 
Si carregues 60€ a la teva polsera anticipadament vía online, et regalarem 10€. I, si carregues 120€, et regalem 20€. Un cop  hagis exhaurit els diners que hagis carregat, hauràs d’exhaurir els diners de regal. Aprofita l’oferta i carrega-la ara. 
 
 
Un cop tinguis la polsera físicament, hauràs d’utilitzar el codi que es trobarà a la cara interior del xip.
 
– Amb targeta:
Podràs fer la càrrega de la polsera als punts d’autoservei destinats a Càrrega de Polseres que trobaràs dins del recinte en forma de tótems. Només has de disposar de la teva targeta de dèbit o crèdit. 
 
– En efectiu:
Podràs fer la càrrega de la polsera amb diners en efectiu a les casetes senyalitzades i destinades a Carrega de Polseres.
 
– Vía Online:
Durant el festival també podràs carregar la teva polsera de manera online escanejant el QR que trobaràs a les barres i a altres punts del festival. 
 
ATENCIÓ! És necessari que la teva targeta o compte bancari tingui activada l’opció de comprar per internet!
 
 
 
Si. Podràs carregar-la amb targeta als tòtems que hi trobaràs o via online escanejant el QR que trobareu a la barra.
 
IMPORTANT! A l’acampada no hi haurà l’opció de recàrrega de polsera amb efectiu!
Si. Podreu recuperar l’import que us sobri si és major a 1€ i sense comissions.

Des del dimarts 8 d’agost a les 9h fins el dimarts 15 d’agost a les 9h es podrà demanar el retorn dels diners que han quedat a la teva polsera electrònica fent click a RETORN DINERS. Necessitaràs el codi que trobareu a la part interior de la polsera electrònica.
 
Un cop reclamada la devolució, aquesta no serà immediata i es farà efectiva a partir del 21 d’agost.
 
Si has aprofitat l’oferta de la recàrrega anticipada i et sobren diners dels 10€ o 20€ que t’hem regalat, aquests no se’t reemborsaran. El regal de 10€ i 20€ està pensat perquè el gaudeixis al festival.