FAQS

preguntes freqüents

entrades

 • Les entrades no són nominatives, per tant, no fa cal que siguis tu personalment qui l’ha adquirit per poder accedir al recinte. No passa res si no coincideix el nom de l’entrada amb el teu.
 • Vés amb compte a l’hora de fer fotos de la teva entrada i penjar-la a les Xarxes Socials. Cobreix sempre el codi QR ja quepodrien duplicar-la i et quedaries sense poder entrar.
 • No adquireixis la teva entrada fora dels punts de venta oficials. Fer-ho pot comportar que no sigui vàlida i l’organització no es farà responsable d’aquestes.
 • Porta documentació que t’identifiqui: DNI, Passaport o Carnet de Conduir. Te la poden demanar a l’entrada.
 • Abonament 3 Dies
 • Abonaments 2 dies
 • Entrades 1 dia (entrada a la zona de concerts per dijous, divendres o dissabte)

Es poden comprar online amb el festival en marxa fins a exhaurir-ne existències. 

 • A partir de dijous 3 d’agost a les 10:00h a les taquilles del recinte de concerts. Quan entregueu o mostreu les vostres entrades, us col·locaran la polsera electrònica que us acreditarà com assistent del Festiuet i servirà per a pagar qualsevol cosa dins del festival.
 • Les entrades es poden validar en format físic (impreses en paper) o format digital (desde qualsevol dispositiu mòbil). Recomanem la opció ecològica i que ho porteu en format digital.

guixetes

Les taquilles es troben a la zona de concerts. En elles podreu comprar o bescanviar les vostres entrades per les polseres electròniques. 
 
Dijous: de 10:00h del migdia a 3:00h de la matinada.
Divendres: de 12:00h del migdia a 3:00h de la matinada. 
Dissabte: de 12:00h del migdia a 3:00h de la matinada. 

Sí, es podran adquirir tant l’abonament Festival (tots els dies) com els abonaments per dies o abonament de divendres + dissabte fins a fi d’existències. També es podran adquirir abonaments d’acampada si no s’han exhaurit abans. 

menors

Si ets menor d’edat (menor de 18 anys) podràs accedir amb algunes obligacions i en cas de no ser respectades, et serà denegada l’entrada al recinte:

 • Els menors de 12 anys entraran de forma gratuïta al recinte acompanyats del pare/mare/tutor legal a més d’entregar el document d’autorització signat.
 • Els menors entre 9 i 16 anys, havent pagat l’entrada, podran accedir al recinte amb el document d’autorització signat, a més d’anar acompanyats del pare/mare/tutor legal.
 • Els menors de 16 i 17 anys, havent pagat la seva entrada, podran accedir al recinte sempre que hi portin signat el document d’autorització i una fotocòpia del DNI de la Mare / Pare o Tutor.

Les autoritzacions es poden descarregar a l’apartat de Menors.

Polseres electròniques

Te l’entregaran i col·locaran a taquilles quan presentis la teva entrada. 

Per una banda, t’identifica com a assistent del festival i per l’altra, et servirà per a pagar qualsevol cosa dins del recinte dels concerts i l’acampada.

Des de casa abans del festival de manera online o  al mateix festival.

Recomanem l’opció de càrrega anticipada per estalviar cues.

Amb aquesta opció t’estalviaràs cues i comprovaràs que la teva polsera està ben configurada i preparada per a ser utilitzada. Per fer la càrrega online segueix els següents passos:

1. Fes click a CARREGA LA POLSERA.
 
2. Introdueix el codi de la teva polsera. És el que té 40 digits i el trobaràs a la part inferior esquerra del pdf de la teva entrada, damunt d’un codi de barres. Si tens ticket d’acampada, assegura’t que estàs utilitzant el codi de la teva entrada de concerts i no el de l’acampada!
 
3. Carrega la teva polsera. Tria la xifra que vols carregar i configura la forma de pagament.
 
IMPORTANT! Vindràs més d’un dia i tens 2 entrades o més de dies diferents (Sense comptar els tickets d’acampada)? Per exemple, per dijous i diumenge? O per dissabte i diumenge? Utilitza l’entrada del primer dia que vinguis per a fer la càrrega online de diners. 
 
APROFITA L’OFERTA! Carrega 60€ i te’n regalarem 10€ si els gastes. O carreguen 120€ i te’n regalarem 20€!
 
ATENCIÓ! És necessari que la teva targeta o compte bancari tingui activada l’opció de comprar per internet!
 
 
 
Si carregues 60€ a la teva polsera anticipadament vía online, et regalarem 10€. I, si carregues 120€, et regalem 20€. Un cop  hagis exhaurit els diners, se’t carregaran automàticament a la teva polsera els € de regal. Aprofita l’oferta i carrega-la ara. 
 
Un cop tinguis la polsera físicament, hauràs d’utilitzar el codi que es trobarà a la cara interior del xip.
 
– Amb targeta:
Podràs fer la càrrega de la polsera als punts d’autoservei destinats a Càrrega de Polseres que trobaràs dins del recinte en forma de tótems. Només has de disposar de la teva targeta de dèbit o crèdit. 
 
– En efectiu:
Podràs fer la càrrega de la polsera amb diners en efectiu a les casetes senyalitzades i destinades a Carrega de Polseres.
 
– Vía Online:
Durant el festival també podràs carregar la teva polsera de manera online escanejant el QR que trobaràs a les barres i a altres punts del festival. 
 
ATENCIÓ! És necessari que la teva targeta o compte bancari tingui activada l’opció de comprar per internet!
 
 
 
Si. Podràs carregar-la amb targeta als tòtems que hi trobaràs o via online escanejant el QR que trobareu a la barra.
 
IMPORTANT! A l’acampada no hi haurà l’opció de recàrrega de polsera amb efectiu!
Si. Podreu recuperar l’import que us sobri íntegre i sense comissions. Des del dimarts 8 d’agost a les 9h fins el dimarts 15 d’agost a les 9h es podrà demanar el retorn dels diners que han quedat a la teva polsera electrònica fent click a RECUPERAR DINERS de l’apartat POLSERES. Necessitaràs el codi que trobareu a la part interior de la polsera electrònica.
 
Un cop reclamada la devolució, aquesta no serà immediata i es farà efectiva a partir del 21 d’agost.
 
Si has aprofitat l’oferta de la recàrrega anticipada i et sobren diners dels 10€ o 20€ que t’hem regalat, aquests no se’t reemborsaran. El regal de 10€ i 20€ està pensat perquè el gaudeixis al festival. 😉
 
Tots els diners que sobrin de les polseres i no siguin reclamats en el termini estipulat, aniran destinats a realitzar accions per la conservació de les platges i la neteja del fons marí de la localitat de Coma-ruga.

zona concerts

La Zona de concerts obrirà les portes:

 • Dijous: De 16:30h a 06:30h.
 • Divendres: De 16:30h a 06:30h.
 • Dissabte: De 17:30h a 07:30h.

Si, hi haurà lliure circulació sempre hi quan porteu les polseres dels abonaments visibles.

El terra de la zona de concerts és sorra de la platja, però prou dura com per poder ballar.

Foodtrucks, barres, botigues de merchandising dels grups, zona de càrrega de polseres (€), punt lila i lavabos.

zona acampada

Només n’hi ha un, el de 3 dies.  La zona d’acampada està pensada per la gent que acampada els 3 dies. Si vols acampar menys dies hauràs d’agafar igualment l’abonament d’acampada normal. Ho fem per seguretat, ja que és un espai molt limitat i altres anys, gent que tenia abonament d’acampada d’un dia, es quedava més dies i va haver problemes d’aforament.

Si tens l’abonament de concerts de 2 o 1 dia, també pots fer servir l’abonament d’acampada de 3 dies sense problema i pernoctar a l’acampada els dies que vulguis.

Està situada al Diver Parc Lúdic (al mateix Passeig Marítim), a només 7 minuts caminant del recinte del festival. Fes click aquí per veure el recorregut per arribar-hi des del festival.

Tant l’accés a la zona d’acampada com el pagament a les barres i als foodtrucks es farà mitjançant la polsera electrònica. 

Presenta el teu ticket d’acampada a taquilles i l’introduiran a la teva polsera electrònica. 

IMPORTANT! Cal passar la polsera per la màquina que tindrà el personal d’accessos de la porta tant al entrar com al sortir!

És totalment indispensable per dormir a la zona d’acampada.

Sempre havia estat totalment prohibit accedir a aquest recinte sense la polsera pertinent, però aquest any, hi podran accedir tots els assistents al festival el divendres i el dissabte de 12h a 17h per poder estar a les sessions de Guateque que us hem preparat. Un cop acapat el Guateque, si no tens abonament d’acampada ja no podràs entrar per anar 

La zona d’acampada obrirà les portes el dijous 3 d’agost a les 10:00h i finalitzarà els serveis el diumenge 6 d’agost a les 12h del migdia. 

La nostra zona d’acampada està dotada dels serveis necessaris per a una estada confortable i tranquil·la: seguretat, ombra parcial natural, lavabos, dutxes, punts de càrrega mòbil (gratuïta, però que haureu d’autogestionar), servei de dinar i esmorzar (de pagament) i barra.

S’assignarà per ordre d’arribada. Cada tiquet dóna accés una persona i com a màxim la possibilitat d’ocupar l’espai d’una tenda doble. 

Sí. A tot això, per facilitar-vos l’estada, dins del recinte d’acampada hi trobareu servei de barra i per esmorzar i dinar, Fleca Flaqué ens proveirà de tota mena d’assortiment

No està permès l’entrada de fogonets portàtils per cuinar de cap mena de tipus, ja sigui elèctric o de gas, ni qualsevol tipus de llum accionada per productes inflamables (ex. LumoGas).

Aquest any, a la zona d’acampada no es pot entrar amb vehicle, però com que sabem que molta gent veniu amb les vostres furgos, caravanes o campers, us hem preparat un aparcament dissuasori només per a vosaltres. En definitiva, si veniu amb furgo, no agafeu l’abonament de l’acampada (a no sé que vulgueu gaudir de les dutxes i altres serveis de l’acampada). 

Tota la informació a la secció de Pàrking Campers. 
 

menjar i beure

Al recinte del concerts no està permès l’entrada de menjar. Al recinte hi trobareu diferents foodtrucks amb diferents opcions (pizzes, entrepans, menjars vegans i vegetarians, etc.).

Al recinte de concerts només està permesa l’entrada d’ampolles d’aigua sense tap.

Està totalment prohibida l’entrada de begudes alcohòliques en qualsevol tipus d’envàs al recinte de concerts.

Al recinte hi podreu trobar també birra sense alcohol i sense gluten

objectes perduts

Els objectes perduts es recopilaran a les casetes de recarrega de polseres, en cas que no s’efectuí la seva recollida durant el festival, seran portats a la Policia Local de Coma-ruga. Hi podeu contactar trucant al 977 68 47 04 o anant-hi presencialment a Carrer d’Antoni Gaudí s/n.

civisme

Us demanem que en tot moment sigueu respectuosos amb la resta d’assistents al festival, amb l’entorn i amb les instal·lacions.

 • Respecta els veïns, no estem sols a Coma-ruga. No cal cridar o cantar pel passeig, ja ho farem als concerts.
 • Respecta la platja, no més plàstic al mar. Ni burilles a la sorra!
 • Fer ús de les papereres i els contenidors de reciclatge que trobareu en diferents punts de l’espai.

punt lila

Des de l’organització i amb col·laboració amb l’Ajuntament de El Vendrell hem treballat en un Protocol de Prevenció i Actuació contra les Agressions Sexistes que aplicarem durant el festival.

No entenem el nostre festival sense un protocol davant d’agressions i no admetem cap actitud intolerant o discriminatòria. El nostre personal està informat dels passos a seguir per a garantir que el Festiuet sigui un espai segur per a totis. 

Consulta el nostre circuit de prevenció i actuació que trobaràs per tot el recinte.

A l’esquerra de l’entrada de la Zona de Concerts.