com arribar

festiuet 2022

La localitat de Coma-Ruga està situada a la Costa Daurada, concretament a 20 km de Tarragona i a 80 km de Barcelona.

Està molt ben comunicada en tren, bus o cotxe. El recinte del Festiuet està ubicat a la mateixa  Platja de Sant Salvador (a l’alçada de la Plaça del Pessebre). Podeu consultar la ubicació exacte aquí. 

Coma-Ruga és una població de mar i concorreguda durant l’agost. Per agilitzar el fet de trobar aparcament i una qüestió d’intentar contaminar el menys possible, aconsellem les opcions de transport públic o al màxim el cotxe compartit. Tot i així, a l’indret hi ha vàries zones blanques on poder aparcar i pels dies del Festival s’han habilitat dues petites zones més on aparcar gratuïtament, aquí les ubicacions:  Zona Parking 1 i Zona Parking 2.

cotxe

Coma-ruga és una localitat comunicada perfectament per les carreteres catalanes més grans.

Des de Barcelona s’hi pot arribar en 54 minuts per la C- 32 direcció Tarragona (Via amb peatges) agafant la sortida 3 referent a El Vendrell (Sud) – Sant Salvador – Coma-Ruga. O, per la AP7 direcció Lleida/Zaragoza/Tarragona en 1h i o5 minuts fins a la sortida 31.

Des de Tarragona s’hi arriba en 27 minuts per la Ap7 direcció Barcelona/Lleida fins la sortida 31 referents a El Vendrell/N-340/Coma-ruga. O, per l’Autovia del Mediterrani / N340 fins la sortida Coma-ruga – St.Vicenç de Calders en 28 minuts.

festiuet car

Si no t’agraden les opcions del tren o del bus, us proposem compartir cotxe. Aquí us deixem els grups de Telegram de Festiuet Car que hem creat per zones geogràfiques:

En ells els mateixos assistents del festival us podeu posar en contacte entre vosaltres i compartir viatge i despeses. 

tren

L’estació de trens està ubicada a uns 10 minuts caminant del Festiuet. Coma-ruga és una de les localitats més ben comunicades de Catalunya pel que fa a trens.

La seva estació Sant Vicenç de Calders (Sí, és diu així tot i estar a Coma-ruga) fa confluència amb moltíssimes línies i hi arriben tant trens de rodalies de Barcelona (R2, R2 Sud, R4), com del Camp de Tarragona (RT2), com regionals de Rodalies de Catalunya (R13, R14, RT15, RT16, Ca6).

bus

Sant Vicenç de Calders està connectada amb les ciutats més properes també amb autobus. Per exemple:

Desde Barcelona hi ha una alta freqüència de autobusos que surten des de l’Estació del Nord i des de Tarragona es poden agafar les línies L.0 o L.22.