com arribar

festiuet 2023

La localitat de Coma-Ruga és un barri marítim del municipi del Vendrell i està situat a la Costa Daurada, concretament a 20 km de Tarragona i a 80 km de Barcelona.

Està molt ben comunicada en tren, bus o cotxe. El recinte del Festiuet està ubicat a la sorra de la mateixa Platja de Coma-ruga (al costat del Club Nàutic). Podeu consultar la ubicació exacta aquí. 

Coma-Ruga és una població de mar i concorreguda durant l’agost. Per agilitzar la recerca d’aparcament i per intentar contaminar el menys possible, aconsellem les opcions de transport públic o al màxim el cotxe compartit. Tot i així, a l’indret per la zona hi ha vàries zones blanques on poder aparcar.

cotxe

Coma-ruga és una localitat comunicada perfectament per les carreteres catalanes més grans.

Des de Barcelona s’hi pot arribar en 54 minuts per la C- 32 direcció Tarragona (Via amb peatges) agafant la sortida 3 referent a El Vendrell (Sud) – Sant Salvador – Coma-Ruga. O, per la AP7 direcció Lleida/Zaragoza/Tarragona en 1h i o5 minuts fins a la sortida 31.

Des de Tarragona s’hi arriba en 27 minuts per la Ap7 direcció Barcelona/Lleida fins la sortida 31 referents a El Vendrell/N-340/Coma-ruga. O, per l’Autovia del Mediterrani / N340 fins la sortida Coma-ruga – St.Vicenç de Calders en 28 minuts.

festiuet car

Si no t’agraden les opcions del tren o del bus, us proposem compartir cotxe. Aquí us deixem els grups de Telegram de Festiuet Car que hem creat per zones geogràfiques:

En ells els mateixos assistents del festival us podeu posar en contacte entre vosaltres i compartir viatge i despeses. 

tren

L’estació de trens està ubicada a uns 10 minuts caminant del Festiuet. Coma-ruga és una de les localitats més ben comunicades de Catalunya pel que fa a trens.

La seva estació Sant Vicenç de Calders (Sí, és diu així tot i estar a Coma-ruga) fa confluència amb moltíssimes línies i hi arriben tant trens de rodalies de Barcelona (R2, R2 Sud, R4), com del Camp de Tarragona (RT2), com regionals de Rodalies de Catalunya (R13, R14, RT15, RT16, Ca6).

bus

Coma-ruga està connectada amb les ciutats més properes també amb autobus. Per exemple:

Desde Barcelona hi ha una alta freqüència de autobusos que surten des de l’Estació del Nord i des de Tarragona es poden agafar les línies L0 o L22.