ARTISTES

spring break 2022

OQUES
GRASSES

Oques Grasses faran parada a l’Spring Break per a celebrar els seus 10 anys. You boca loca like a lucky love! És inevitable estar in love amb ells i tindrem la sort de viure un dels 10 únics concerts que faran aquest 2022. Oh my God, oh my Gosh! 

AUXILI

AUXILI

Després de 2 anys, Auxili reprèn les cançons i els escenaris i l’Spring Break no podia faltar entre les seves parades! Tenen set de festa i nosaltres més. Vindràn a presentar el seu nou treball “Guaret” i amb ells tornarem a celebrar a contracorrent!

BUHOS

BUHOS

Ja ho diuen ells que Se acelera la gente en primavera. Buhos també ens ha trobat a faltar i es sumen a la que muntarem a l’Spring Break. Ells són sinònim de festa i de ben segur que viurem la nit com si se’ns acabés el món!

TREMENDA
JAURÍA

Des de Madrid amb el seu dembow particular, Tremenda Jauría no para de sorprendre i vénen amb un disc nou sota el braç. Hay que seguir bailando i vindràn a presentar “Todxs Igual”. Vamos a darle más Cayena como Átomos caoticos.

LA Fúmiga

la fúmiga

Havia de passar… Des de València a ritme tropical i amb les barbes perfectes com sempre. La música no para fins que la nit s’acaba! Vindran al Spring Break a presentar el seu nou treball Fotosíntesi. El 9 ABRIL: tu, jo i La Fúmiga cremant Cubelles!⁣⁣

LILDAMI

LILDAMI

En Lildami té poc temps, però tampoc no podia faltar a l’Spring Break! El referent del trap en català ens convidarà a Cal Damià que també està vora el mar i amb ell ens marcarem bon un viatge en espiral. Deixa’t sorprendre perquè estarà d’estrena!

the tyets

the tyets

No et quedis penjat de l’hamaca!  De l’1 al què balles amb mi el nou temazo de The Tyets. A l’Spring Break we rolling rolling amb els mataronins. Els tramerus sempre assegurant l’alegria, que amb ells és festa cada dia!⁣

jazzwoman

jazzwoman

Jazzwoman és pura actitud. Quan puja l’escenari s’ho emporta tot per davant. Vindrà a revolucionar l’SpringBreak amb el seu nou disc Atlantis i festa de la bona pa tu cuerper! Que se note las mujeres damos mucha guerra! 

dj plan b

dj plan b

One, Two, Three! Dj Plan B serà l’encarregat de tancar l’SpringBreak. Ja té a punt la seva sessió de Real Djing i amb ell posaren la cirereta i acabarem la festa por todo lo alto i ho saps. Come On!⁣